Organisatie App

De Organisatie App van Business Club App, uw oplossing voor gestroomlijnde communicatie en efficiënt contactbeheer binnen uw organisatie. Onze app is ontworpen om de interactie tussen medewerkers te vereenvoudigen en de productiviteit te verhogen.

Ik wil een kosteloze demo

 

 

politieke partijen app

Dé app voor uw organisatie

De Business Club App stroomlijnt de interne communicatie binnen uw organisatie. De app heeft vele handige functies:

  • Verstuur nieuwsberichten naar medewerkers via pushnotificaties
  • Maak eenvoudig evenementen aan
  • Vind contactgegevens in het personenoverzicht

De Businessclub App is een perfect communicatiemiddel voor vele organisaties. Voor bedrijvennetwerkverenigingen, (sport)verenigingen, kerken, scholen en nog veel meer.

 

branded app voor netwerkverenigingen

Communiceer direct met pushnotificaties

Heeft u iets belangrijks te delen? Met de Businessclub App bereikt u moeiteloos de hele organisatie met een enkele notificatie. Zo bent u verzekerd dat iedereen op de hoogte is van uw belangrijke berichten.

De medewerkersapp is beschikbaar voor zowel Android als Apple apparaten, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de app, ongeacht hun toestel.

Ik wil een kosteloze demo

 

pushnotificaties-businessclub-app

Maak evenementen aan

In de app maakt u eenvoudig evenementen aan via het intuïtieve administratiepaneel. Leden of werknemers van uw organisatie kunnen zich hiervoor inschrijven en zelfs een introducee uitnodigen. Ook is een handige exportfunctie aanwezig, waarmee leden het evenement exporteren naar hun eigen agenda.

 

evenementen-aanmaken-businessclub-app

Altijd de juiste contactgegevens bij de hand

In de Businessclub App vindt u een overzichtelijke lijst van alle medewerkers, wat het gemakkelijk maakt voor collega's van verschillende afdelingen om elkaar te contacteren. Zoek en vind snel de contactgegevens van collega's, en filter eenvoudig op afdeling of functie, wat vooral handig is in grotere organisaties.

Werkt u in een grote organisatie met veel medewerkers? Geen zorgen. Onze app maakt het filteren op afdeling en functie simpel en overzichtelijk

Ik wil een kosteloze demo

 

contact opzoeken Businessclub app

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan voor uw organisatie In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.