Minder beheertaken 

De app levert uiteindelijk ook een tijdsbesparing op voor het secretariaat/bestuur.

interne communicatie voor netwerkverenigingen

Inplannen van berichten 

Nieuwsberichten of een events kunnen van te voren worden ingepland. Met verschillende pushberichten (oa. aankondiging en reminders) worden in één keer ingepland. De gehele communicatiestroom is dan in één keer geregeld. Het is dan niet meer nodig om elke week opvolgmailtjes te sturen.  

branded app voor netwerkverenigingen

Publiceren van berichten en events is heel makkelijk 

Door het gebruikersvriendelijke CMS (vanaf een desktop) is het plaatsen van nieuwe berichten een heel eenvoudig en snel proces. Hier is geen ICT kennis voor vereist. 

breed inzetbaar voor netwerkverenigingen

Overzicht met alle aanmeldingen 

De aan-/ en afmeldingen voor de events verloopt via de app. Vlak voor het event kan er een overzicht uit het CMS worden gehaald met alle aanmeldingen. Dus geen verzameling van aanmeldingen (via de email, whats app, mondeling, etc) meer die allemaal in een overzicht moeten worden gezet. 

branded app voor netwerkverenigingen

In de ledenlijst staat alle informatie over leden 

Regelmatig wordt er naar het bestuur gebeld met vragen over gegevens van leden. Met de informatie in de ledenlijst kunnen de leden zelf kijken wie hun kan helpen en deze ook eenvoudig bereiken. 

breed inzetbaar voor netwerkverenigingen

Geen vergeten inloggegevens 

Zodra de app geactiveerd is hoeven leden niet meer in te loggen als ze de app willen gebruiken. Dit maakt het gebruik laagdrempelig, maar zorgt ook voor minder vragen over vergeten wachtwoorden bij het secretariaat. 

branded app voor netwerkverenigingen

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.