Bedrijfsapp

Welkom bij Business Club App. Onze bedrijfsapp biedt een praktische oplossing voor het beheren van uw netwerk en het verbeteren van de communicatie binnen uw organisatie.

Met onze app kunt u moeiteloos nieuwsberichten versturen en uitnodigingen voor evenementen delen. Dankzij pushmeldingen blijft iedereen op de hoogte, wat bijdraagt aan een betrokken en goed geïnformeerde gemeenschap.

Ik wil een kosteloze demo

 

 

politieke partijen app

Dé app voor uw bedrijf

 De Business Club App stroomlijnt de interne communicatie binnen uw bedrijf. Deze intranet app heeft vele handige functies:

  • Verstuur nieuwsberichten naar medewerkers via pushnotificaties
  • Maak eenvoudig evenementen aan
  • Vind contactgegevens in het personenoverzicht

De Businessclub App is een perfect communicatiemiddel voor vele organisaties. Voor bedrijven, netwerkverenigingen, (sport)verenigingen, kerken, scholen en nog veel meer.

 

branded app voor netwerkverenigingen

Communiceer direct met pushnotificaties

Heeft u iets belangrijks te delen? Met de Businessclub App bereikt u moeiteloos het hele bedrijf met een enkele notificatie. Zo bent u verzekerd dat iedereen op de hoogte is van uw belangrijke berichten.

De medewerkersapp is beschikbaar voor zowel Android als Apple apparaten, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de app, ongeacht hun toestel.

Ik wil een kosteloze demo

 

pushnotificaties-businessclub-app

Maak evenementen aan

In de app maakt u eenvoudig evenementen, zoals een vergadering, aan via het intuïtieve administratiepaneel. Uw werknemers kunnen daarna hun aanwezigheid opgeven. Ook kunnen ze het evenement exporteren naar hun eigen agenda.

 

evenementen-aanmaken-businessclub-app

Eenvoudig zoeken naar contactinformatie

In de Businessclub App vindt u een overzichtelijke lijst van alle medewerkers, wat het gemakkelijk maakt voor collega's van verschillende afdelingen om elkaar te contacteren. Elk medewerkersprofiel bevat essentiële informatie zoals e-mailadres, telefoonnummer en een beknopte persoonlijke beschrijving.

Werkt u in een groot bedrijf met veel personeel? Geen zorgen. Onze app maakt het filteren op afdeling en functie simpel en overzichtelijk

Ik wil een kosteloze demo

 

contact opzoeken Businessclub app

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan voor uw bedrijf. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.