Netwerkapp

Verbind leden van uw netwerkvereniging met elkaar via de Businessclub App. Stuur in een handomdraai pushberichten met het laatste nieuws, maak evenementen aan en zoek contactgegevens op in het ledenoverzicht. Netwerken wordt zo eenvoudiger dan ooit!

Ik wil een kosteloze demo

 

Netwerk app BCA

Dé app voor netwerkverenigingen

De Businessclub App geeft extra dynamiek aan business clubs en zakelijke netwerken. Deze netwerk app is de perfecte aanvulling voor elke community, groot of klein. Communiceer, deel en verbind met een app in uw eigen look-and-feel.

  • Verstuur nieuwsberichten naar medewerkers via pushnotificaties
  • Maak eenvoudig evenementen aan
  • Vind contactgegevens in het personenoverzicht

De Businessclub App is een perfect communicatiemiddel voor vele organisaties. Voor bedrijven, netwerkverenigingen, (sport)verenigingen, kerken, scholen en nog veel meer.

branded app voor netwerkverenigingen

Verstuur berichten via pushnotificaties

Heeft u een belangrijke aankondiging? Stuur iedereen in de netwerkcommunity een notificatie via de Businessclub App! Zo mist niemand uw boodschap.

Leden downloaden de app eenvoudig via Google Play of de App store op hun smartphone.

Ik wil een kosteloze demo

pushnotificaties-businessclub-app

Maak evenementen aan

In de app maakt u eenvoudig netwerkevenementen aan via het intuïtieve administratiepaneel. Leden kunnen zich hiervoor inschrijven en het exporten naar hun eigen agenda. Ook is het voor leden mogelijk om introducees uit te nodigen. Deze functie is optioneel.

evenementen-aanmaken-businessclub-app

Eenvoudig contactgegevens opzoeken

Netwerken gaat een stuk eenvoudiger door de Businessclub App. De app bevat namelijk een handig ledenoverzicht, waarin leden eenvoudig elkaars contactgegevens kunnen opzoeken.

Ik wil een kosteloze demo

contact opzoeken Businessclub app

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.