De grootste voordelen

De Businessclub App heeft vele voordelen, zowel voor netwerkverenigingen als bedrijven.

De voordelen op een rijtje:
✓ De betrokkenheid vergroten
Grotere opkomst bij evenementen
Nieuws wordt vaker gelezen
Professionele uitstraling
Minder beheertaken voor het bestuur

Nu een kosteloze demo aanvragen

De betrokkenheid vergroten

Leden zoeken eenvoudig op wie aanwezig is bij welk evenement. Dit vergroot de kans dat leden onderling met elkaar gaan netwerken, of simpelweg ook naar netwerkbijeenkomsten gaan omdat ze specieke mensen willen spreken.

In de Businessclub App zoeken leden eenvoudig elkaars contactgegevens op. Elk persoon heeft namelijk een eigen profiel met een foto, korte biografie en contactgegevens. Filters maken het eenvoudiger om de juiste personen op te zoeken.

Eigenschappen:

 • Smoelenboek met biografie, profielfoto en contactgegevens
 • Eigen profiel per lid
 • Personen opzoeken met filters
 • Foto en 'over mij' zelf aan te passen

Lees meer

Grotere opkomsten bij evenementen

Door het gebruik van de app komen er meer mensen naar events. Pushmeldingen zorgen ervoor dat ieder lid een uitnodiging ontvangt. Ook stuurt u makkelijk herinneringen en is het aanmeldproces voor uw leden zeer makkelijk te doorlopen.

Evenementen toevoegen is zeer eenvoudig. In het beheersysteem selecteert u onder andere de datum, begintijd, eindtijd, locatie en het maximum aantal deelnemers. Het is ook mogelijk om te selecteren dat bezoekers introducees mogen meenemen. Vervolgens publiceert u het evenement en stuurt u naar iedereen automatisch de pushmelding. Uw leden zijn nu gelijk op de hoogte!

Eigenschappen:

 • Evenementen aanmaken en inplannen
 • Alle leden op de hoogte houden d.m.v. een pushnotificatie
 • Leden kunnen eenvoudig aanwezigheid aangeven
 • Handig aanwezigheidsoverzicht

Nieuws wordt vaker gelezen

Via het CMS verstuurt u eenvoudig (ingeplande) pushberichten. Zo is iedereen in uw organisatie gelijk op de hoogte van het laatste nieuws. Ook verbetert u hiermee de interne communicatie, omdat meer leden de berichten lezen. Teruglezen van vorige nieuwsberichten is makkelijk dankzij het nieuwsoverzicht.

Eigenschappen:

 • Verstuur eenvoudig pushmeldingen
 • Handig nieuwsoverzicht

 

Een eigen Businessclub app?

Wij zetten geheel vrijblijvend voor u een demo omgeving op om te kunnen proeven van de Businessclub app!

Kosteloze demo aanvragen

intranet app

Professionele uitstraling

Een app voor uw netwerkvereniging, maar dan in de look-and-feel van uw huisstijl! De Businessclub App geeft uw organisatie een professionele uitstraling én maakt interne communicatie makkelijker dan ooit.

Leden zijn graag lid van een professionele club waar veel gebeurd, maar de randzaken zoals aanmelden en informatie opzoeken moeten niet teveel tijd kosten. De app vereenvoudigd dit én zorgt voor een hogere opkomst bij evenementen, waardoor de netwerkclub professioneler overkomt.

Eigenschappen:

 • Een app in eigen huisstijl
 • Professionelere uitstraling van netwerkclub

Lees meer

politieke partijen app

Minder beheertaken voor bestuur

Een app moeilijk in beheer? Nee hoor, met het bijbehorende beheerplatform heeft u de communicatie naar leden in eigen hand. Het beheerplatform is 24/7 te bedienen per laptop of tablet en is zeer intuïtief. Voeg nieuwe leden toe, kondig evenementen aan, publiceer het laatste nieuws en beheer al uw inschrijvingen in één systeem.

Omdat berichten en evenementen inplannen mogelijk is, bespaart dit een hoop tijd. Ook krijgt u een aanwezigheidsoverzicht per evenement, waardoor u nooit meer handmatig lijstjes hoeft bij te houden of aanmeldingen via e-mails hoeft te verwerken.

Eigenschappen:

 • Eenvoudig beheren van de app
 • Automatisch inplannen van berichten en evenementen
 • Handig aanwezigheidsoverzicht per evenement

Lees meer

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.

Nu mailen Nu bellen