Kerk app

Verbind uw kerkbezoekers met elkaar via de Businessclub App. Stuur in een handomdraai pushberichten met het laatste nieuws, maak evenementen aan en zoek contactgegevens op in het ledenoverzicht. Zo blijven uw kerkgangers altijd up-to-date.

Ik wil een kosteloze demo

 

 

kerk app

Dé app voor kerken

De Businessclub App zorgt voor een optimale binding met uw kerkgangers. De app heeft de volgende functies:

  • Verstuur nieuwsberichten naar kerkgangers via pushnotificaties
  • Maak eenvoudig evenementen aan
  • Vind contactgegevens in het personenoverzicht

De Businessclub App is een perfect communicatiemiddel voor vele organisaties. Voor bedrijven, netwerkverenigingen, (sport)verenigingen, communities, scholen en nog veel meer.

branded app voor netwerkverenigingen

Verstuur berichten via pushnotificaties

Heeft u een belangrijke aankondiging of nieuwtje? Stuur eenvoudig een pushnotificatie naar de gehele kerkgemeenschap, via de Businessclub App! Zo mist niemand uw boodschap.

De app is te downloaden op de meeste Android en Apple apparaten.

Ik wil een kosteloze demo

pushnotificaties-businessclub-app

Maak evenementen aan

Het aanmaken van een evenement gaat eenvoudig via het intuïtieve administratiepaneel. U hoeft enkel een titel, tekst, afbeelding en tijd in te voeren.

Bij het maken van een evenement is het mogelijk om een maximum aantal bezoekers in te stellen. Ook is er de mogelijkheid voor kerkgangers om een introducee toe te voegen. Dit is optioneel en kunt u daardoor uitvinken.

evenementen-aanmaken-businessclub-app

Eenvoudig contactgegevens opzoeken

Wilt u iemand uit de gemeenschap bellen of mailen, maar heeft u niet de contactgegevens? Geen probleem, u vindt alle contactgegevens eenvoudig in de Businessclub App.

Ik wil een kosteloze demo

 

contact opzoeken Businessclub app

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.