App voor verenigingen

Verbind leden van uw (sport)vereniging met elkaar. Stuur in een handomdraai pushberichten met het laatste nieuws, maak evenementen aan en zoek contactgegevens op in het ledenoverzicht.

Ik wil een kosteloze demo

 

 

app voor verenigingen

Dé app voor verenigingen

De Businessclub App stroomlijnt de interne communicatie binnen uw vereniging. Deze verenigingen app heeft vele handige functies:

  • Verstuur nieuwsberichten naar teamgenoten via pushnotificaties
  • Maak eenvoudig evenementen aan, zoals trainingen en wedstrijdvoorbereidingen
  • Vind contactgegevens van teamgenoten in het personenoverzicht

 

de app voor verenigingen

Verstuur berichten via pushnotificaties

Last minute wijziging? Wedstrijdsamenvatting delen? Informeer het hele team door een pushnotificatie te sturen! Via het intuïtieve bedieningspaneel maakt u eenvoudig nieuwsberichten aan.

Ik wil een kosteloze demo

 

pushnotificaties-businessclub-app

Maak evenementen aan

In de app maakt u eenvoudig evenementen aan. Teamgenoten kunnen zich hiervoor inschrijven en het exporten naar hun eigen agenda. Zo mist niemand meer een training, wedstrijdvoorbereiding of teamuitje.

evenementen-aanmaken-businessclub-app

Eenvoudig contactgegevens opzoeken

In de Businessclub App vind u eenvoudig alle contactgegevens van teamgenoten terug, zoals het telefoonnummer en het e-mailadres. Elk persoon heeft een eigen profiel met daarin de belangrijkste contactgegevens.

Ik wil een kosteloze demo

 

contact opzoeken Businessclub app

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.