Actiever netwerken 

Door gebruik te maken van de app worden leden actiever. Hoe? Lees dan de voordelen hieronder!

interne communicatie voor netwerkverenigingen

Grotere opkomst events 

Door de handige eventmodule wordt de opkomst bij events verhoogd. Met één druk op de knop is een lid aangemeld voor het event. Doordat de app niet achter een inlog zit wordt het aanmelden ook eenvoudiger. Hoe meer leden er op een event aanwezig zijn, hoe meer er ook genetwerkt kan worden.  

branded app voor netwerkverenigingen

Aanmelding voor de events zichtbaar 

Vanuit het CMS is het mogelijk om de aanmeldingen voor een event zichtbaar te laten zien in de app. Een actieve netwerker gaat voorafgaand aan het event bekijken of er interessante leden/bedrijven komen.

Vanuit de ledenlijst kan er eenvoudig contact worden gelegd met de boodschap: “volgende week zijn we allebei bij de borrel, ik wil iets interessants met je bespreken. Zullen we elkaar daar treffen” Een hele laagdrempelige manier om het netwerk actief uit te breiden.  Wellicht is het onderwerp “actief netwerken” ook een keer een interessant onderwerp voor een event. 

breed inzetbaar voor netwerkverenigingen

Foto’s en gegevens de ledenlijst 

Tijdens het event spreken de leden veel andere leden waarbij er niet altijd de mogelijkheid is om gegevens uit te wisselen, elkaar één op één te spreken of je bent de naam van een persoon vergeten. Na het event kan de ledenlijst met herkenbare foto worden gebruikt om contact te zoeken. “we spraken elkaar even op het event en ik zou graag….” of “ik hoorde je praten over ICT en ik zou graag eens…”. 

branded app voor netwerkverenigingen

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.