De betrokkenheid vergroten

Hoe helpt de app ervoor dat de betrokkenheid met de leden wordt vergroot? 

 

 

 

interne communicatie voor netwerkverenigingen

Nieuws wordt vaker gelezen 

Veel clubs/verenigingen willen de betrokkenheid met de leden vergroten. De nieuwsberichten worden via een pushbericht gedeeld met de leden. Hierdoor worden de berichten door meer leden gelezen.

Doordat alle berichten in de app geordend staan worden ook eerdere berichten regelmatig gelezen op het moment dat een lid de app voor iets anders (events, ledenlijst, actueel nieuwsbericht) gebruikt. Op het moment dat er ook nieuwsberichten over (ontwikkelingen bij) leden worden geplaatst gaan ook de leden elkaar (her)kennen en actiever opzoeken.  

pushnotificaties-businessclub-app

Opkomst events wordt groter 

Er wordt veel tijd en energie gestoken in het organiseren van events. Helaas komt slechts een deel van de leden naar de events toe. De app zorgt ervoor dat de opkomst bij de events wordt verhoogd. De leden krijgen door de pushberichten meerdere keren informatie over het aankomende event.

Er is geen uitgebreid inschrijvingsproces waardoor leden zich sneller inschrijven. Het event kan gelijk worden toegevoegd aan de agenda waardoor het event niet wordt vergeten.

De inschrijvingslijst maakt het mogelijk dat leden kunnen zien wie er komen en op basis daarvan besluiten om ook te komen. Dat kan zijn omdat ze een bekende zien of juist een interessant lid dat ze altijd al een keer hadden willen spreken. Doordat meer leden naar de events komen, voelen de leden zich ook meer betrokken bij elkaar en bij de club. 

breed inzetbaar voor netwerkverenigingen

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.