Professionele uitstraling 

Hoe draagt een app bij aan een professionele uitstraling?

interne communicatie voor netwerkverenigingen

Eigen app 

In elke regio zitten tientallen businessclubs en verenigingen. Het gebruik van een echte businessclubapp in de eigen huisstijl geeft een extra professionele uitstraling en onderscheidend vermogen.   

branded app voor netwerkverenigingen

Energieke club 

Leden zijn graag lid van een professionele club waar veel gebeurd, maar de randzaken zoals aanmelden en informatie opzoeken moeten niet teveel tijd kosten. Bij de events verwachten ze gezelligheid, maar ook een actieve netwerkcultuur.

Doordat de communicatie goed is, de leden elkaar goed weten te vinden en de events goed bezocht worden krijgt de club ook een professionele uitstraling.  Leden blijven langer lid en gaan dan ook actief nieuwe leden aanbrengen. Een introducee wordt tijdens één van de events vanzelf overtuigd om lid te worden. 

breed inzetbaar voor netwerkverenigingen

Overzicht met alle aanmeldingen 

De aan-/ en afmeldingen voor de events verloopt via de app. Vlak voor het event kan er een overzicht uit het CMS worden gehaald met alle aanmeldingen. Dus geen verzameling van aanmeldingen (via de email, whats app, mondeling, etc) meer die allemaal in een overzicht moeten worden gezet. 

branded app voor netwerkverenigingen

In de ledenlijst staat alle informatie over leden 

Regelmatig wordt er naar het bestuur gebeld met vragen over gegevens van leden. Met de informatie in de ledenlijst kunnen de leden zelf kijken wie hun kan helpen en deze ook eenvoudig bereiken. 

breed inzetbaar voor netwerkverenigingen

Geen vergeten inloggegevens 

Zodra de app geactiveerd is hoeven leden niet meer in te loggen als ze de app willen gebruiken. Dit maakt het gebruik laagdrempelig, maar zorgt ook voor minder vragen over vergeten wachtwoorden bij het secretariaat. 

branded app voor netwerkverenigingen

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.