Community app

Verbind leden van uw community met elkaar via de Businessclub App. Stuur in een handomdraai pushberichten met het laatste nieuws, maak evenementen aan en zoek contactgegevens op in het ledenoverzicht.

Ik wil een kosteloze demo

 

Community app

Dé community app

De Businessclub App zorgt voor een hechtere community.

  • Verstuur nieuwsberichten naar medewerkers via pushnotificaties
  • Maak eenvoudig evenementen aan
  • Vind contactgegevens in het personenoverzicht

De Businessclub App is een perfect communicatiemiddel voor vele organisaties. Voor bedrijven, netwerkverenigingen, (sport)verenigingen, kerken, scholen en nog veel meer.

branded app voor netwerkverenigingen

Verstuur berichten via pushnotificaties

Heeft u een interessante aankondiging of een nieuwtje? Informeer de hele community via een handige pushnotificatie. In het administratiepaneel verstuur je in een handomdraai nieuwsberichten.

De app is gratis te downloaden op de meeste Android en Apple apparaten, zoals smartphones en tablets.

Ik wil een kosteloze demo

 

pushnotificaties-businessclub-app

Maak evenementen aan

In de app maakt u eenvoudig evenementen aan via het intuïtieve administratiepaneel. Leden van uw community kunnen zich hiervoor inschrijven en zelfs een introducee uitnodigen. Ook is een handige exportfunctie aanwezig, waarmee leden het evenement exporteren naar hun eigen agenda.

evenementen-aanmaken-businessclub-app

Eenvoudig contactgegevens opzoeken

Contact opnemen met iemand uit de community? Geen probleem, u vindt alle contactgegevens eenvoudig in de Businessclub App. Filter eenvoudig op hobby, interesse of functie. Zo vind u iedereen in een mum van tijd!

Ik wil een kosteloze demo

contact opzoeken Businessclub app

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.