Verbeter de interne communicatie

De Businessclub App is een perfect communicatiemiddel voor vele organisaties. Voor bedrijven, netwerkverenigingen, (sport)verenigingen, kerken, scholen en nog veel meer. Bedrijven gebruiken de Businessclub App bijvoorbeeld als intranet app.

In de app verstuurt u eenvoudig nieuwsberichten via pushberichten. Zo is iedereen in uw organisatie gelijk op de hoogte van het laatste nieuws. Ook vergroot u hiermee de interne communicatie. Perfect als uw organisatie uit veel personen bestaat! Wilt u iemand in uw organisatie bereiken? Geen probleem, via het personenoverzicht vindt u eenvoudig de contactgegevens.

Ik wil een kosteloze demo

interne communicatie voor netwerkverenigingen

Uw eigen branded app

Een app voor uw organisatie, maar dan in de look and feel van uw huisstijl! De Businessclub App geeft uw organisatie een professionele uitstraling én maakt interne communicatie makkelijker dan ooit.

branded app voor netwerkverenigingen

Breed inzetbaar

De Businessclub App is een geweldige toevoeging voor allerlei organisaties, van netwerkverenigingen tot grote bedrijven. Van kerken tot voetbalverenigingen. De app maakt het verspreiden van informatie supereenvoudig. Voor leden is het eenvoudig om elkaars contactgegevens op te zoeken.

Ik wil een kosteloze demo

breed inzetbaar voor netwerkverenigingen

24/7 connected

In de Businessclub App vindt u eenvoudig elkaars contactgegevens! Heeft u een grote organisatie? Door middel van filters is het makkelijk om de juiste persoon te vinden.

Elk persoon heeft een eigen profiel met daarop de naam, e-mailadres, telefoonnummer, website en een kort verhaal.

vind de juiste persoon binnen uw netwerkverenigingen

Iedereen op de hoogte van events

Evenementen toevoegen is zeer eenvoudig! In het beheersysteem selecteert u onder andere de datum, begintijd, eindtijd, locatie en het maximum aantal deelnemers. Het is ook mogelijk om te selecteren dat bezoekers introducees mogen meenemen.

Vervolgens publiceert u het evenement en stuurt u naar iedereen automatisch de pushmelding. De mensen uit uw organisatie zijn nu gelijk op de hoogte!

Kosteloze demo aanvragen

events updaten voor netwerkverenigingen

Simpel beheer

Een app is moeilijk in beheer? Nee hoor. Met het bijbehorende beheerplatform heeft u de communicatie naar leden in eigen hand. Het beheerplatform is 24/7 te bedienen per laptop of tablet en is zeer intuïtief.

Voeg nieuwe leden toe, kondig evenementen aan, publiceer het laatste nieuws en beheer al uw inschrijvingen in één systeem.

simpel beheer voor netwerkverenigingen

Kosteloze demo aanvragen

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een demo aan. In deze demosessie geven we u toegang tot het demoaccount, waarmee u op uw gemak bekijkt welke mogelijkheden de app te bieden heeft.