Menu

Alles wat u nodig heeft om de communicatie naar leden nog makkelijker te maken en leden actief te betrekken bij uw businessclub of organisatie. Dit is hoe de Businessclub App uw organisatie ondersteunt en leden actief betrekt.

Geef extra dynamiek

De Businessclub App geeft extra dynamiek aan business clubs, organisaties en zakelijke netwerken. De app is de perfecte aanvulling voor elke community, groot of klein.

 

Van ondernemersverenigingen tot scholen en van bedrijven tot sportclubs. Communiceer, deel en verbind met een app in uw eigen look-and-feel.

 

Bereik uw leden

Nieuws en activiteiten delen was nog nooit zo makkelijk. Alle activiteiten en het laatste nieuws eenvoudig bekijken via de app.

 

Inschrijven voor activiteiten is met een druk op de knop zo gedaan. En activiteiten zijn direct naar de eigen agenda te exporteren. Nabellen, e-mailen of handmatig lijstjes bijhouden is met pushberichten verleden tijd.

Voor iedere community

Niet alleen zakelijke netwerken en ondernemersvereningen profiteren van de vele voordelen van een eigen branded Businessclub App. Ook businessclubs van sportverenigingen (golf, voetbal, korfbal) en interne organisaties weten de app goed in te zetten. 

 

Of u nu extra exposure wilt onder uw businessclubleden, een communicatieplatform wilt om sponsors in de schijnwerpers te zetten of medewerkers meer betrokken wilt maken bij uw onderneming, met uw eigen branded Businessclub App is dit mogelijk. 

 

Koppel met uw website

Wilt u de communicatie binnen uw organisatie of businessclub stroomlijnen? Met een koppeling tussen de Businessclub App en uw website communiceert u via één platform. Hierdoor hoeft u minder handelingen te verrichten. Dit bespaart tijd en geld. 

 

Deel gemakkelijk het nieuws, activiteiten en de smoelenboek op de website. Benieuwd naar deze koppeling? Vraag naar de mogelijkheden.

Eén beheerplatform

Met het bijbehorende beheerplatform heeft u de communicatie naar leden in eigen hand. Het beheerplatform is 24/7 te bedienen per laptop of tablet en is zeer intuïtief.

 

Voeg nieuwe leden toe, kondig nieuwe evenementen aan, publiceer het laatste nieuws en beheer al uw inschrijvingen in een systeem. Het is makkelijk en snel gedaan. 

 

 

Altijd in ontwikkeling

De Businessclub App met gebruiksvriendelijk communicatieplatform is voorzien van innovatieve en slimme functies. Er wordt continue doorontwikkelt en alle apps worden mee geüpdatet. Zo blijft u als businessclub vooroplopen met de techniek. 

 

Apps worden opgeleverd voor Android en iOS.