Menu

Een eigen branded app

 

Met een eigen branded app voor uw businessclub zorgt u voor exposure en draagt u bij aan de professionele uitstraling van uw netwerk.

 

De app wordt in eigen huisstijl en met eigen logo in de App Stores gezet en is exclusief te gebruiken door de leden van uw businessclub. De businessclub zit als het ware in de broekzak! 

 

Altijd up-to-date

 

U wilt dat clubleden altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en zich betrokken voelen bij uw netwerk. Met uw eigen businessclub app hebben leden direct toegang tot elkaars contactgegevens, het laatste nieuws en agenda-items. 

 

Laat leden zich voor activiteiten in de app inschrijven, activiteiten direct naar hun eigen agenda exporteren of stuur met pushberichten het laatste nieuws naar leden toe. Nooit meer nabellen, e-mailen of handmatig lijstjes bijhouden.

Besloten platform en in eigen beheer

 

Naast een eigen app krijgt u ook toegang tot het beheerssysteem. Het beheerssysteem is 24/7 te bedienen per laptop of tablet. Nieuwe leden toevoegen, geplande evenementen aankondigen of nieuws publiceren is makkelijk en snel gedaan. Zo is de app altijd up-to-date en zijn clubleden op de hoogte van het laatste nieuws. 

 

 

Breed toepasbaar

 

Niet alleen zakelijke netwerken en businessclubs profiteren van de vele voordelen van een eigen branded Businessclub App. Ook businessclubs van sportverenigingen (golf, voetbal, korfbal) en organisaties weten de app goed in te zetten. 

 

Of u nu extra exposure wilt onder uw businessclubleden, een communicatieplatform wilt om sponsors in de schijnwerpers te zetten of medewerkers meer betrokken wilt maken bij uw onderneming, met uw eigen branded Businessclub App is dit mogelijk. 

 

Altijd in ontwikkeling

 

De Businessclub App wordt continue doorontwikkelt en alle apps worden mee geüpdatet. Zo blijft u als businessclub vooroplopen met de techniek.

 

Uw eigen app is beschikbaar voor iOS en Android.